2016 vuoden leiripaita

Hei kaikille,

Tämmöinen on sitten tämän vuoden leiripaita. Väri samanmoinen kuin viimevuonna mutta teema muuttunut 🙂 Paidan oikeassa alakulmassa oleva ”tahra” on vain värin testaamista paitaan, sitä ei tule lopulliseen paitaan! Niin ja leirille on ilmoittautunut tällähetkellä 9 ihmistä.

sc2016paita

Huonejärjestys

Oheisessa kuvakaappauksessa alustava huonejärjestyksen tilanne. Keltataustaisissa huoneissa on WC ja huoneen numeron alla on kerrottuna huoneessa olevien sänkyjen laatu.

  • 1 = normaali sänky
  • 2 = parisänky
  • 1+1 = normaali kerrossänky
  • 2+1 = parisänky jonka päällä on yhden hengen yläpunkka
Huonejärjestys, v2b

Mikäli huoneisiin on jotain toivomuksia, niitä kannattaa esittää melko pian. Mieluiten niin, että vaihdetaan kahden ihmisen paikkaa päittäin.

Tulorituaalit 2015

Koska leiripaikalle voi valua omaan tahtiinsa, on yleisen selkeyden nimissä hyvä hoitaa check in säntillisesti. Seuraavien tapahtumien tulisi täyttyä:

  • ilmoita itsesi tulleeksi
  • saat huonenumeron
  • ota paitasi listan mukaan (huom, kaikilla ei ole paitaa)

Majatalosta saa pientä purtavaa kello 17.00 ja ensimmäiset harjoitukset alkavat kello 18.00.

Ystävyyden Majatalon ystäväkolehti

Leiripaikkamme toimii hyvin suurelta osin lahjoitusten varassa. Talossa on tehty pajon remonttia ja sitä on vielä paljon edessä. Keräämme ilmoittautumisen ja aterioiden yhteydessä kolehtia, jolla tuemme majataloa. Kolehtiin osallistuminen on täysin vapaaehtoista, eikä siitä saa itselleen muuta kuin hyvän mielen.

Leiriohjelma 2015 noudattaa viime vuoden kaavaa

Viime vuoden leiriohjelma oli niin hyvä, että treeniajat pysyvät paikoillaan. Voit tarkistaa viime vuoden ohjelman tästä: lukkari2.pdf

Lauantain iltapäivän teemaohjelmassa on taas historiallista miekkailua, johon mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia. Ilmoittautua voi lauantain aamiaisen aikana.

Ryhmäkilpailuihin on muodostettu vasta yksi ryhmä. Ryhmät voi toki muodostaa leirilläkin, mutta sen voi tehdä myös etukäteen. Näin voi rauhassa punoa kilpailun strategiaa ja juonia. Ryhmän muodostuksesta on olemassa omat sääntönsä.

Muistakaa: omat lakanat mukaan!

Leirille pitää ottaa omat lakanat mukaan vaikka nukkuisikin makuupussissa.

Majatalo tarjoaa kyllä patjat, tyynyt ja peitot, mutta veloittaa lakanoista erikseen, sillä pienen B&B:n pesukone ei kestä 50 ihmisen yhtäaikaista lakanapyykkiä.

Lakanat siis saa myös paikan päältä, mutta se aiheuttaa säätöä ja hämminkiä. Jos vain mahdollista, ota omat mukaan.